”Kuin olisi kotiin tullut”

HeVi-osasto on myymäläpäällikkö Mari Humpin suosikkipaikka Vimpelin S-Marketissa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Oma mukikin löytyi vielä taukotilan kaapista. Henkilökunta on lähestulkoon samassa kokoonpanossa kuin hänen lähtiessään. Myös asiakkaat olivat ensimmäisten päivien aikana ehtineet toivottaa Humpin tervetulleeksi.

–Joku sanoi että ”jes” ja toinen sieltä huusi, että voi, onko se meiän Mari. Se lämmittää mieltä.

Halsualla varttunut Mari Humppi (os Mastokangas) opiskeli Seinäjoella ja aloitti kaupan alan päällikköuransa Vimpelissä.

–Viiden vuoden jälkeen piti käydä kokeilemassa, toiminko muualla.

HUMPILLA perheineen on ollut koko ajan tarkoituksena muuttaa takaisin Vimpeliin.

–Kun asuin Karstulassa, huomasin, ettei Pohjanmaa lähde naisesta. Olen maaseutuihminen ja meille on ollut selvää, että haluamme asua pienellä paikkakunnalla, missä on hyvä kasvuympäristö lapsille. Se, että vanha paikkani tuli auki, nopeutti prosessia, hän kertoo.

–Mieheni harrastaa metsästystä ja kalastusta ja viihtyy talvisin hyvin Lappajärven jäällä. Lisäksi meillä on täällä sukulaisia ja ystäviä. Olen käynyt täällä näinä vuosina ja seurannut Vimpelin kuulumisia. Ihmiset ovat täällä tosi ystävällisiä.

Perheeseen kuuluvat puolison lisäksi 4- ja 2-vuotiaat pojat.

–Omakotitalo on hakusassa, voi tulla tarjoamaan, Humppi vinkkaa.

KAUPAN tulisi olla asiakkaiden näköinen ja valikoima juuri Vimpeliin räätälöity, linjaa Humppi.

–Kaikki perustuotteet pitää saada omalta, pieneltäkin paikkakunnalta. Asiakkailta tulee kyselyjä tuotteista viikoittain ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Kauppa on myös kohtaamispaikka.

–Ihmiset vaihtavat kuulumisia, asiakkaat ja henkilökunta tuntevat toisensa ja tulee toimiteltua. Näen tärkeänä, että asiakas pystyy tulla juttelemaan ja kysymään asioista.

Aamuvirkku kauppias kiirehtii kaupalle viideksi laittamaan paikkoja kuntoon siksi, kun ensimmäiset asiakkaat astuvat sisään kello seitsemän.

–Työ on monipuolista. On henkilöstöasioita, asiakaspalvelua, tavaravirran hallintaa, eri sesonkeja, asiakaspalvelua ja välillä joutuu toimia talonmiehenäkin. En viihdy konttorissa, vaan mieluummin pyörin myymälän puolella.

Vimpelin S-Market työllistää kahdeksan vakituista, muutaman määräaikaisen ja lisäksi sesonkiväkeä. Kaupan työskentelytapoihin on tulossa muutoksia, minkä henkilökunta on ottanut vastaan positiivisena asiana. Koko kauppa tullaan käymään läpi profiilien ja kalusteiden osalta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.