Järvi-Pohjanmaan lastenneuvoloissa käyttöön sähköinen ajanvarausjärjestelmä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

-Tavoitteenamme on hyödyntää sähköisiä ajanvarauspalveluja ja siten palvella asiakaskuntaa entistä paremmin, kertoi terveydenhoitaja Ulla Takala lastenneuvolasta.

Sähköisen ajanvarauksen kautta huoltajat voivat varata ikäkausitarkastusajan 2–6-vuotiaille lapsille terveydenhoitajan vastaanotolle. Sähköiseen ajanvaraukseen pääsee kirjautumaan www.hyvis.fi-sivujen kautta (Etelä-Pohjanmaa). Palvelun kautta voi varata, siirtää, perua tai tarkistaa vastaanottoajan. Huoltajat voivat valita mieluisensa muistutuksen/herätteen tulevasta vastaanottoajasta joko sähköpostitse tai tekstiviestinä. Ajanvaraus on mahdollista tehdä edelleen myös puhelimitse oman neuvolan kautta. Alajärven lastenneuvolassa on lisäksi joka toinen torstai mahdollisuus iltavastaanottoaikoihin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.