Sankelo suunnistaa kohti maajoukkuetta

Kortesjärveläinen Antton Sankelo, 17, kilpailee parhaillaan Ruotsin O-Ringen-rastiviikolla.

Kortesjärveläinen Antton Sankelo, 17, kilpailee parhaillaan Ruotsin O-Ringen-rastiviikolla. KJV:n kasvatti edustaa nykyisin Lapuan Virkiää.

–Ei ole oikeastaan suurempia tavoitteita. Lähden sinne vain harjoittelumielessä ja tekemään hyviä suorituksia, hän kommentoi viime perjantaina, ennen lähtöä Ruotsiin.

O-Ringeniin kuuluu viisi osakilpailua, joiden ajat lasketaan yhteen. Viimeinen osakilpailu on perjantaina.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä hän oli sarjassaan, 18-vuotiaissa, sijalla 18. Sen jälkeen sijoitukset ovat pudonneet.

Toistaiseksi tärkeimmiksi saavutuksikseen hän nimeää viimevuotisen SM-pronssin erikoispitkältä matkalta Loimaalta sekä nuorten maajoukkuepaikan varasijan tältä vuodelta. Hänet valittiin toukokuussa varasijalle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueeseen, joka matkaa lokakuussa suunnistuksen Eurooppa-cupiin (JEC) Sveitsiin. Jos siis joku joukkueesta esimerkiksi loukkaantuu, Sankelo kilpailee tämän tilalla.

Missä hän näkee itsensä vuoden päästä?

–Haluan vakiinnuttaa paikan nuorten maajoukkueessa.

Lue lisää Järviseudun Sanomien numerosta 30.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä.

Salo tuuraa Rantalaa

KAUHAVAN hallintojohtaja Liisa Salo on hoitanut 26. elokuuta alkaen vs. kaupunginjohtajan tehtävää kaupunginjohtajan ollessa poissa,

Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä.

Salo tuuraa Rantalaa

KAUHAVAN hallintojohtaja Liisa Salo on hoitanut 26. elokuuta alkaen vs. kaupunginjohtajan tehtävää kaupunginjohtajan ollessa poissa,

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.