Työttömien työnhakijoiden osuus alhaalla

Grafiikka: Järviseudun Mediatalo Oy

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa oli kesäkuun lopussa 6258 työtöntä työnhakijaa. Vuoden takaiseen vertailuaikaan laskua oli 19,1 % (-1479 henkilöä). Työttömien työnhakijoiden määrä nousi kesäkuussa normaalin kausivaihtelun mukaisesti edellisen kuukauden lopusta 749 henkilöllä, mikä vahvasti selittyy oppilaitoksista valmistuneiden hakeutumisella työnhakijoiksi.Alle 25-vuotiaiden työttömien työnhakijoiden määrä väheni edellisvuoden kesäkuusta 17,1 % (-227 henkilöllä) ja yli 50-vuotiaiden määrä laski vastaavalla ajalla 19,3 % (-526 henkilöllä).

Pitkäaikaistyöttömien määrät jatkoivat voimakasta laskua kesäkuussakin ja kesäkuun aikana avoimeksi ilmoitettujen uusien työpaikkojen määrä nousi edellisvuoteen verrattaessa 31,3 prosenttia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.