Pesäpuu kelpaisi päiväkodiksi

Veeti Tuomaala

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Päiväkoti Tuulentupa on ollut 10. huhtikuuta lähtien väistössä Pesäpuussa eli entisen Evijärven Mehiläisen lastensuojeluyksikön tiloissa. Tällä hetkellä, hiljaisempaan kesäaikaan päiväkodissa on Kurreoravia eli 3–5-vuotiaita lapsia 24 ja Nallekarhuja eli 0–3-vuotiaita 11.

Kunta harkitsee nyt vuokralla olevan Pesäpuun ostamista kokonaan itselleen, jolloin päiväkoti jäisi sinne pysyvästi. Päiväkodin johtajan Janni Paavolan mukaan se on vanhaa, kunnantalon päädyssä sijainnutta päiväkotia tilavampi ja käytännöllisempi.

Lue lisää aiheesta viime viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.