Pesäpuu kelpaisi päiväkodiksi

Veeti Tuomaala
Päiväkoti Tuulentupa on väistössä Pesäpuussa, mutta se kelpaisi myös pysyväksi ratkaisuksi.

Päiväkoti Tuulentupa on ollut 10. huhtikuuta lähtien väistössä Pesäpuussa eli entisen Evijärven Mehiläisen lastensuojeluyksikön tiloissa. Tällä hetkellä, hiljaisempaan kesäaikaan päiväkodissa on Kurreoravia eli 3–5-vuotiaita lapsia 24 ja Nallekarhuja eli 0–3-vuotiaita 11.

Kunta harkitsee nyt vuokralla olevan Pesäpuun ostamista kokonaan itselleen, jolloin päiväkoti jäisi sinne pysyvästi. Päiväkodin johtajan Janni Paavolan mukaan se on vanhaa, kunnantalon päädyssä sijainnutta päiväkotia tilavampi ja käytännöllisempi.

Lue lisää aiheesta viime viikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.