Murto Menkijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven Menkijärvellä sijaitsevaan omakotitaloon murtauduttiin omistajien poissa ollessa 21.6.2018 kello 08.00 – 15.00 välisenä aikana. Asunto oli pengottu kauttaaltaan ja sisältä asunnosta oli anastettu ainakin erilaisia koruja.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot Alajärven Menkijärvellä tai lähiseudulla päivän aikana liikkuneista epäilyttävistä ajoneuvoista tai henkilöistä Pohjanmaan tilannekeskuksen numeroon p.0295-440513.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.