Näyttely Suomen jääkärien Latvian-ajoista

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tiistaina 12.6. kello 17 avataan näyttely “Suomen jääkärit Latviassa” Kauhavan puukko- ja tekstiilimuseossa.

Näyttely on Latvian kansallisarkiston laatima ja yhteistyössä Suomen kansallisarkiston ja Suomen jääkärimuseon kanssa syntynyt kokonaisuus. Ensimmäistä kerta se on ollut esillä helmikuussa Liepajassa järjestetyissä jääkäreiden sotilasvalan 100-vuotismuistojuhlissa. Keväällä osa näyttelystä on ollut esillä Tallinnan yliopistolla. Kauhavalla, suuren jääkärivärväyksen ydinalueella, se on nähtävissä syyskuun loppuun asti.
 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.