Toivon sävel -yhtyeen esitykset tulevat sydämestä

Julkaistu:

Aihe:

Toivon sävel on hengellisen musiikin yhtye, jossa Heikki Pirttinen soittaa kitaraa, Mertsi Loimulinna on kosketinsoittimissa, Risto ja Reino Lilja laulavat, mutta myös muut laulavat.

–Toivon sävel esiintyy helluntaiseurakuntien ja vapaakirkkojen tilaisuuksissa sekä tupakokouksissa. Yhtyeellä on myös toriesiintymisiä. Heinäkuun 14. päivä Toivon sävel esiintyy Kortesjärven torilla, kertoo Risto Lilja. 

Mainos

– Laulumme ovat evankeliumilauluja, kertomalaulantaa.  Jos sanoma Jeesuksesta ei tule kappaleesta selkeästi esille, niin kyllä se laulu meidän kohdalta menee öö-mappiin, Reino Lilja toteaa.

Yhtye oli kevättalvella esiintymässä Jämijärvellä Mertiörannassa, jossa nauhoitettiin kaksi tv-ohjelmaa. Toivon sävel -yhtye esiintyy molemmissa nauhoituksissa.  Ensimmäinen ohjelma, Kosketus taivaasta, tulee ulos TV 7:lta lauantai-iltana 9. kesäkuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.