Sedusta 30.5. tai 1.6. valmistuneita

Julkaistu:

Aihe:

Sedu Ilmajoki, Ilmajoentie.

Maatalousalan pt, maaseutuyrittäjä: Puoliväli Eemeli, Alajärvi, Sorvali Anna, Alajärvi, ja Teppo Jussi, Kauhava.

Sedu Ilmajoki, Pappilantie.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani. Erikoismaalaus ja pinta: Koivula Sara, Kauhava, ja Koivusalo Pilvi, Vimpeli. Tekstiiliala: Hannus Piia, Kauhava. 

Sedu Lappajärvi.

Sosiaali- ja terveysalan pt, lähihoitaja. Sairaanhoidon ja huolenpidon oa: Kuusela Pirjo-Ritta, Vimpeli, Peltola Jonna, Vimpeli, Perkkalainen Taina, Evijärvi, ja Välikangas Maria, Evijärvi.

Sedu Lapua.

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Piilonen Krista, Kauhava.

Kone- ja metallialan pt, koneistaja ja levyseppähitsaaja: Anttila Samu, Kauhava.

Liiketalouden pt, merkonomi: Huhtala Helena, Kauhava (kaksoistutkinto), Korpimäki Roosa, Kauhava, Lagerstedt Joose, Kauhava, Mäenpänen Katariina, Kauhava, Pukkila Emilia, Kauhava, ja Syynimaa Santeri, Kauhava.

Matkailualan pt, matkailupalvelujen tuottaja: Aro Emilia, Kauhava, Choutova Lilia, Kauhava, ja Mäki Annukka, Kauhava.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Finnilä Viljami, Kauhava, ja Laakso Lasse, Kauhava.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Eerikäinen Tuomas, Kauhava, ja Kujanpää Matias, Kauhava.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Kallio Janne, Kauhava, Kiviniemi Juuso, Kauhava, Kleemola Arttu, Kauhava, Koskenmäki Oskari, Alajärvi, Nikula Aleksi, Kauhava, Pöyhönen Juho-Jaakko, Kauhava, ja Tikkamäki Markus, Kauhava.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja ja hyvinvointiteknologia-asentaja: Hakala Aleksi, Kauhava, Lähdemäki Joni, Kauhava, ja Ristimäki Juho, Kauhava.

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus Valma: Ahl Jere, Kauhava, Amiri Helena, Kauhava, Amiri Rabieh, Kauhava, Ibrahim Ibrahim Dhia, Kauhava, Juoperi Essi, Alajärvi, Kawa Muhamad, Kauhava, ja Majhool Sajjad, Kauhava.

Sedu Rengonharju.

Logistiikan pt, varastonhoitaja: Martinmäki Tuomas, Kauhava.

Sedu Seinäjoki, Kirkkokatu.

Pintakäsittelyalan pt, maalari: Vainionpää Henna, Kauhava.

Rakennusalan pt, maarakennuskoneenkuljettaja: Porkola Aamos, Kauhava.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, automaatioasentaja: Peltola Rasmus, Kauhava.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja: Lepistö Niko, Alajärvi. 

Sedu Seinäjoki, Koskenalantie

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja. Kuntoutuksen oa: Karhunen Marja-Elina, Alajärvi. Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen oa: Haapa-aho Matleena, Alajärvi, ja Kangas Katriina, Kauhava. Mielenterveys- ja päihdetyön oa: Aho Joanna, Kauhava; Näykki Elina, Kauhava. Sairaanhoidon ja huolenpidon oa: Turja Rosaliina, Alajärvi. Vanhustyön oa: Luoma Emilia, Kauhava.

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie.

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Hietamäki Mikko, Kauhava, Isotalo Atte, Alajärvi, Pohjosmäki Jani, Alajärvi, ja Viirumäki Roope, Alajärvi.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Björk Jenni, Kauhava, Englund Alina, Kauhava, Lassila Maria, Kauhava, ja Niemelä Julia, Kauhava.

Elintarvikealan pt, leipuri-kondiittori: Salonpää Aliisa, Lappajärvi.

Logistiikan pt, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Hautaniemi Markus, Alajärvi, Penttilä Matti, Kauhava, ja Riskumäki Santtu, Kauhava.

Sedu Ähtäri, Koulutie.

Kone- ja metallialan pt, koneistaja ja levyseppähitsaaja: Mäkelä Jussi, Soini.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.