Jamista 1.6. valmistuneita

Julkaistu:

Aihe:

Järvisedun ammatti-instituutti, valmistuvat opiskelijat kevät 2018 (1.6.2018)

Alajärven toimipiste

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi:

Alanen Jenna , Alajärvi, Alanen Virpi, Lappajärvi, Hedberg Nea, Alajärvi, Hiekka Rosaliina, Alajärvi, Hotakainen Liisa, Alajärvi, Korkea-aho Arttu, Alajärvi, Kasvi Mari, Alajärvi, Kurunsaari Katariina, Soini, Laukkonen Miia, Alajärvi, Lillstrang Hanna, Alajärvi, Luomala Niko, Alajärvi, Mertaniemi Aulis, Alajärvi, Myllyaho Eevert, Alajärvi, Noponen Jenni, Kyyjärvi, Paalijärvi Jasmin, Vimpeli, Rantakytö Joni, Soini, Tanhua Jenna, Alajärvi, Varila Satu, Alajärvi, ja Vuorenmaa Pirita, Soini.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi:

Koppelomäki Toni, Alajärvi, Murtokangas Antti, Alajärvi, Mäntylä Lauri, Evijärvi, Syrjämäki Tuomas, Alajärvi, ja Tallbacka Niko, Alajärvi.

Töysän toimipiste

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi:

Jalonen Janita, Alavus, Jalonen Jasmin, Alavus, Koski Maarit, Ähtäri, Kuismin Henna, Alavus, Lamminaho Katri, Alavus, Mäkiranta Karita, Kuortane, Pahkasalo Laura, Alavus, Sulkava Heta, Alavus, Vanha-aho Suvi, Alavus, Virtanen Virpi, Ähtäri (osatutkinto), Vuorela Jonna, Alavus, ja Wilenius Kati, Alavus.

Kurejoen toimipiste

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä:

Dolgov Leonid, ulkomaat (8.3.18), Halla-aho Juho-Jaakko, Alajärvi, Hotakainen Harri, Alajärvi, Kataja Aleksi, Vimpeli, Mäkinen Iina, Soini, Niemi Juha, Evijärvi (23.2.18), Nurmi Ilpo, Alajärvi, Pajala Elina, Alajärvi, Starostin Aleksei, ulkomaat, ja Viitasaari Jussi, Alajärvi.

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä, turkispainotteinen:

Starostin Aleksei, ulkomaat.

Puutarha-alan perustutkinto, puutarhuri:

Ketola Teija, Alajärvi, Mäkelä Miia, Alajärvi (osatutkinto), Närvä Sonja, Ilmajoki (osatutkinto), Puumala Samuel, Alajärvi, Saarijärvi Wilhelmiina, Ilmajoki, Tombak Kristi, Uusikaarlepyy, ja Viitala Ella, Kurikka (osatutkinto).

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristönhoitaja:

Haanpää Ville, Seinäjoki, Riihimäki Jarkko, Seinäjoki ja Rissanen Ville, Ylöjärvi.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto- ja ympäristöneuvoja:

Mainos

Eronen Jenni, Akaa ja Salenius Eine, Multia.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja:

Peltola Tiina, Nurmijärvi (9.4.18), Rinta-Keturi Jouni, Kurikka, Tähkänen Eemeli, Perho, ja Valtamäki Josefiina, Kokkola (22.3.18).

Puualan perustutkinto, puuseppä:

Doudou Sow, Seinäjoki, Laine Minna, Kauhava, Leivjoki Lasse, Alajärvi, Mannila Ismo, Seinäjoki, Mansikkamäki Johanna, Alavus, Suosalo Matias, Alajärvi, ja Vainio Tapio, Soini.

Lappajärven toimipiste

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja:

Zaitcev Valerii, ulkomaat (6.3.2018).

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja:

Aho Miro, Alajärvi (4.5.2018), Kangastie Jani, Alajärvi (4.5.2018), Kokko Topi, Alajärvi (18.5.2018), Lassila Jesse, Kauhava (18.5.2018), Luoma Mikko, Kauhava (18.5.2018), Lähde Mikko, Seinäjoki (18.5.2018), Länsimäki Ossi, Lappajärvi (18.5.2018), Mantela Valtteri, Kauhava (18.5.2018), Mäkirintala Antti, Kauhava (18.5.2018), Paakkinen Sami, Lappajärvi (18.5.2018), ja Peltokangas Aleksi, Alajärvi (18.5.2018).

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja:

Försti Miika, Kauhava, Kudriavtsev Nikolai, ulkomaat, Kyllönen Teemu, Evijärvi, Lahtinen Tuomas, Kauhava, Leppäniemi Oskari, Vimpeli, Lindholm Atte, Kauhava, Markin Sergei, ulkomaat, Mustajärvi Miika, Kauhava, Männistö Lauri, Alajärvi, ja Sau Cärolin, ulkomaat.

Sähköalan perustutkinto, sähköasentaja:

Ahvenkoski Lauri, Alajärvi (20.2.2018), Holappa Jussi, Kauhava (20.2.2018), Kataja Joonatan, Evijärvi, Mäkelä Tatu, Evijärvi (20.2.2018), Niemi Iiro, Evijärvi, Niemi Jani, Evijärvi, Sironen Arttu, Kauhava, ja Takala Tuomas, Alajärvi.

Kone- ja metallialan perustutkinto, levyseppähitsaaja ja koneistaja:

Hilli Arttu, Vimpeli.

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, kokki

Kultalahti Juuso, Evijärvi (7.5.2018), Kyllönen Salla, Evijärvi, Mattila Roosa, Kauhava, Mäntylä Mirva, Evijärvi, ja Niemi Piia-Noora, Evijärvi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.