Varusmiessoittokunta odottaa Venlaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sepän ainevalikoima painottui matematiikkaan ja luonnontieteisiin, koska hänen tähtäimessään on paikka lääketieteellisessä ja opintojen jälkeen työ oikeuslääkärinä.

–Se on ollut ajatukseni yläkoulun alkupuolelta saakka. Haluan olla mukana selvittämässä rikoksia, mutten poliisina. Se ei ole perinteinen unelma-ammatti, mutta se on tärkeää työtä, johon ei kouluttaudu kovin monia.

Mainos

Se, pääseekö Seppä Helsingin tai Oulun lääketieteelliseen ensiyrittämällä, selviää kesäkuun lopussa. Vaikkei ovi heti aukenisi, tammikuussa odottaa seuraava tärkeä päämäärä: paikka Puolustusvoimien varusmiessoittokunnassa.

–Olisin mennyt armeijaan joka tapauksessa, heinäkuussa Kajaaniin, mutta koesoiton tulokset tulivat pari viikkoa sitten ja aloitan sitten tammikuussa Hattulassa. Odotan sitä innolla, tutustuin jo soittokokeessa muutamaan hyvään tyyppiin, jotka myös pääsivät sisään. Soittokunnalla on myös tosi hyviä kokoonpanoja, joissa pääsee soittamaan kivoihin paikkoihin, oboeta soittava Seppä kertoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.