Saarikentällä monta syytä iloon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Jokerina aiemmin kaudella pelannut Perttu Ruuska nähtiin lukkarina ja kolmoskopparina Elmeri Anttila, joka löi ottelussa ensimmäisen juoksunsa miesten sarjassa. Ottelu oli 36-vuotiaalle Janne Mäkelälle uran 371. Superpesis-ottelu, jolla hän ylitti yhdellä Tuomo Lönnmarkin ennätyksen. Kentällä nähtiin kolme kotijoukkueen kunnaria, joista ensimmäisellä Sami Haapakoski, 36, saavutti ensimmäisenä pesäpalloilijana 900 tuodun juoksun rajapyykin.

Ensimmäisellä jaksolla Janne Mäkelä kotiutti ensimmäisen vuoroparin aikana Olli Heikkalan, ja Teemu Isoketo pääsi kotiin vapaataipaleella. Toisessa vuoroparissa Heikkala kipitti kotipesään jokerina pelanneen Henri Puputin sivalluksesta ja Sami Haapakoski löi kunnarin. Lipon ainoaksi onnistumiseksi jäi Tapani Pirin tekemä kotiutus.

Toisella jaksolla Veto piti juoksujuhlat. Janne Mäkelä aloitti lyömällä kotiin Teemu Isokedon ja Jere Saukon. Elmeri Anttilan lyönti siivitti Arttu Ruuskan juoksua, ja Sami Haapakoski kotiutti Ville Takalan.

Lipon kotiuttaminen kangersi, ja Vedon ulkopelissä nähtiin hyviä suorituksia. Jokipallossa oli juoksun ainekset, mutta tarkka peli toi Lipolle palon  ja sarake jäi tyhjäksi. Kolmannessa vuorossa Haapakosken moukari iski taas, tuloksena Heikkala kolmoselta kotiin ja ottelun toinen kunnari. Haapakoski toi vielä juoksun, kun mailan varressa oli Jere Saukko.

Arttu Ruuska teki hyvää työtä omilla lyöntivuoroillaan, joiden aikana kotiin kiisivät Perttu Ruuska ja Teemu Isoketo. Lopuksi Ruuska juoksi vielä aikuisten sarjan ensimmäisen kunnarinsa. Kolmostilanteet menivät Vedolle 23-14.

Perttu Ruuskan lukkaridebyytti onnistui mallikkaasti. Pelinjohtaja Kivimäki oli ulkopeliin tyytyväinen, erityisesti nuori kopparipari Anttila-Ruuska pelasi hienoa, perusvarmaa peliä kovassa kelissä. Pientä nitkahdusta oli hänen mukaansa pelissä havaittavissa ensimmäisen jakson aikana.  –Meinasi mennä taas sellaiseksi kuin Hamina-peli, että alettiin odotella, että kaikki tässä tapahtuu. Onneksi ensimmäisen jakson loppuun tuli pientä hässäkkää, saatiin vähän energiaa siitä.

–Olen äärettömän tyytyväinen meidän rotaatiopelaajiin, nuoriin pelaajiin. Parannettavaa jää meidän ykköskorin kavereille ja isoille vastuun kantajille. Sielläkin vahvaa tekemistä, on pienestä kiinni, että nasahtaa paremmin. On hienoa, että meillä on laaja rintama ja onnistumisia tulee.

Mainos

Torstain kotiottelussa Jymy-Jusseja vastaan luvassa on erinäköistä peliä.

–Aletaan pelaamaan joukkuetta vastaan, joka on ilmoittanut tavoitteekseen välieräottelut.

Ykköspalkittu Sami Haapakoski oli tyytyväinen ulkopeliin ja ”uusiin” kavereihin, jotka pelasivat kuin pelikokemusta olisi ollut enemmänkin.

–Kaikki onnistui, hän kommentoi omaa tekemistään.

–Tässä on pari peliä osunut risuun hyvin, toivottavasti se jatkuu vielä.

Ottelua seurasi 1102 katsojaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.