Melleriä museolla

Julkaistu:

Aihe:

Tapahtuma oli osa museoviikkoa, jonka aiheena oli tänä vuonna Verkostot esille. Idea esitykseen syntyi palvelumuotoilun työpajassa, jossa etsittiin yhteistyötä eri toimijoiden välille. Elina Alkio täältä museolta oli mukana työpajassa, ja siinä se idea sitten syntyi, Karikon jäsenet Tuija Ahola ja Katja Kujala muistelivat.

2007 perustettu kulttuuriyhdistys Karikko pyrkii edistämään järviseutulaisen ja lappajärveläisen esittävän taiteen asiaa sekä vahvistamaan paikallisia kulttuurisia juuria. Se taipuu niin runon, musiikin, teatterin, performanssien kuin poikkitaiteellistenkin esitysten maailmaan.

Kiinnostunut yleisö löysi paikalle ja Karikon edustajat lupasivat, että vastaavia esityksiä voidaan toteuttaa museolla jatkossakin, jos kysyntää on.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.