• Toimelan juhlasaliin kokoontui noin sata vierasta ja esiintyjää.

Toimelassa vietettiin kevätjuhlaa

Vimpelin Toimelan ruokasali täyttyi torstaina juhlaväestä, kun päivätoiminnan, Väinö-kodin ja intervalliosaston väki kokoontui yhteiseen kevätjuhlaan. Ne, jotka eivät päässeet paikalle omin jaloin, tuotiin pyörätuolilla tai vuoteella. Lisäksi paikalla oli omaisia ja henkilökuntaa.

Aluksi vieraat saivat rintaansa Minna Kekkosen askartelemat ruusukkeet. Esiintyjiksi juhliin oli kutsuttu Aapiskujan koulun toisen ja kolmannen luokan oppilaita, jotka musisoivat opettaja Heini Ylisuutarin johdolla. Terttu Viita luki Eino Leinon runoja. Yhteislauluina laulettiin Muurari, Anttilan kevätkirmaus sekä Suvivirsi. Lopuksi nautittiin kakkukahvit.

Sysäyksenä kevätjuhlan järjestämiseksi oli itsenäisyyspäivän aikoihin vietetty Suomi100-juhla.

–Meillä on aivan liian vähän juhlan aiheita. Tällaisilla tempauksilla myös lisätään yhteisöllisyyttä. Asukkaatkin ovat olleet tästä kokoontumisesta innoissaan, on pukeuduttu siistimmin. Lasten vierailut ovat muutenkin hirmu tärkeitä ja odotettuja, kertoi tapahtumaa järjestämässä ollut Eija Rannanpää.

–Yllätyin positiivisesti osallistujien määrästä. Meitä oli koolla noin sata henkeä.

Rannanpää lupasi, että tapahtumasta tehdään perinne.

Jaa juttu: