Toimelassa vietettiin kevätjuhlaa

Toimelan juhlasaliin kokoontui noin sata vierasta ja esiintyjää.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Aluksi vieraat saivat rintaansa Minna Kekkosen askartelemat ruusukkeet. Esiintyjiksi juhliin oli kutsuttu Aapiskujan koulun toisen ja kolmannen luokan oppilaita, jotka musisoivat opettaja Heini Ylisuutarin johdolla. Terttu Viita luki Eino Leinon runoja. Yhteislauluina laulettiin Muurari, Anttilan kevätkirmaus sekä Suvivirsi. Lopuksi nautittiin kakkukahvit.

Sysäyksenä kevätjuhlan järjestämiseksi oli itsenäisyyspäivän aikoihin vietetty Suomi100-juhla.

–Meillä on aivan liian vähän juhlan aiheita. Tällaisilla tempauksilla myös lisätään yhteisöllisyyttä. Asukkaatkin ovat olleet tästä kokoontumisesta innoissaan, on pukeuduttu siistimmin. Lasten vierailut ovat muutenkin hirmu tärkeitä ja odotettuja, kertoi tapahtumaa järjestämässä ollut Eija Rannanpää.

–Yllätyin positiivisesti osallistujien määrästä. Meitä oli koolla noin sata henkeä.

Rannanpää lupasi, että tapahtumasta tehdään perinne.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.