Vedon pelit jatkuvat Hamina-ottelulla tänään

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ennakkoluulottomasti pelannut HP on kaatanut sekä Hyvinkään Tahkon että Joensuun Mailan. Tiiviin alkukauden pelanneella Haminalla on hyvä tuntuma peliin, vaikka Sotkamoa ja Pattijokea vastaan sen rahkeet eivät riittäneetkään. Vetoa se lähtee haastamaan nuoren lukkarinsa Matias Hangasmaan, kultakypärä Juha Toikan ja iskussa olevan Otso Mäkelän johdolla.

Veto johtaa sarjaa täysin pistein kolmen ottelun jälkeen. Yhdeksässä pisteessä on myös neljä peliä pelanneet Kouvola ja Raahe sekä viisi ottelua pelannut Joensuu.

Veto pelasi viimeksi viikko sitten Pattijoen Urheilijoita vastaan ja vei voiton luvuin 0–2 (4–6, 3–9). Viisi juoksua lyönyt Perttu Ruuska palkittiin Vedon parhaana. Kakkospalkinnon sai Sami Haapakoski. Janne Mäkelä kotiutti neljästi, kolme juoksua toivat Mikko Kanala ja Teemu Isoketo. Olli Heikkala ja Jere Saukko toivat kumpikin kaksi juoksua.

Sunnuntaina Veto kohtaa rakkaan naapurinsa Alajärven Ankkurit Kitron stadionilla kello 15 alkaen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.