Villa Väinölä käyttöön kesällä

Villa Väinölän yläkerran huoneisiin tulee tilat arkkitehtuuriresidenssille sekä kaksi neuvotteluhuonetta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kalustuksessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan kaupungin varastoissa olevien käytettyjen kalusteiden sopivuus tilaan ja hyödynnetään niitä mahdollisuuksien mukaan. Väinölän vanhaa tai alkuperäistä kalustusta ei ole säilynyt.

Villa Väinölässä toteutetaan näyttely- ja residenssitoimintaa. Kaksi yläkerran huonetta varataan arkkitehtuuriresidenssin käyttöön, lisäksi yläkertaan tulee minikeittiö ja kaksi kokoushuonetta. Alakerrassa on kaksi näyttelysalia vaihtuvien näyttelyiden järjestämiseen sekä Väinön sali, jossa on näyttely Väinölän vaiheista ja vanhoista Alajärveä esittävistä kuvista. Keittiö toimii kulttuurikahvilana, ja sieltä tilataan kokoustarjoilut. Eteistilat palvelevat ”matkailutoimistona”, eli siellä on jaossa tietoa paikallisista nähtävyyksistä ja palveluista. Toimistohuone on tilojen ja näyttelyiden valvojien tukikohtana. Kalusteita tarvitaan siis asuinhuoneisiin, yleisiin tiloihin, kahviotoimintaan sekä kokoustekniikkaan ja -kalustukseen.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.