Työttömien työnhakijoiden määrä laskussa

Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta kunnittain Etelä-Pohjanmaan alueella.
Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa oli huhtikuun lopussa 6288 työtöntä työnhakijaa.

Vuoden takaisesta vastaavasta vertailuajankohdasta määrä laski 18,7 prosentilla. Koko maassa työttömien työnhakijoiden määrä laski samalla ajanjaksolla 16,3 prosentilla.

Työttömien työnhakijoiden osuus Etelä-Pohjanmaan ELY-keskusalueen työvoimasta oli huhtikuussa 7,3 prosenttia. Lukema on pysynyt Manner-Suomen toiseksi alhaisimpana jo yhdeksän kuukauden ajan. Alhaisin työttömien työnhakijoiden lukema oli edelliskuukausien tapaan Pohjanmaan ELY-keskusalueella, ollen nyt 6,7 prosenttia. Koko maassa vastaava osuus oli 9,7 prosenttia.

Työttömien työnhakijoiden määrä väheni huhtikuussa edelliskuukauden tapaan kaikissa alueen seutukunnissa ja kunnissa. Miesten työttömyys laski hieman voimakkaammin kuin naisten työttömyys.

Lisätietoa tuoreimmasta Työllisyyskatsauksesta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.