• Kuvakaappaus Mahdollisuuksien Maaseutu -hankkeen verkkosivulta.

Mahdollisuuksien maaseutu -hankkeessa kiinnostavia luentoja

Mahdollisuuksien Maaseutu -hanke on kolmen kylän, Itäkylän, Patanan ja Sääksjärven, yhteinen pilottihanke. Innostavia luentoja ja työpajoja tarjoava hanke lähestyy elinkeinojen kehittämistä aivan uudesta näkökulmasta.

Vetelin Patanassa järjestetään kiinnostava luentoilta 28.5. klo 17. Veteliläissyntyinen Oulun yliopiston soveltavan kemian professori Ulla Lassi kertoo Patanan koululla pidettävässä tilaisuudessa akku- ja kaivannaisteollisuuden mahdollisuuksista alueellamme. Illan aikana luennoi myös Vetelin kunnanjohtaja Hannu Jyrkkä aiheella Unelmasta yritykseksi.

Mahdollisuuksien Maaseutu -hankkeen seuraava luento pidetään Vimpelin Sääksjärvellä 15.6. Aiheena Riistatalous, riistatarhaus ja kaupallinen metsästys.

Lisätietoa hankkeen verkkosivustolta.

Jaa juttu: