Kirjoittaminen oli aikamatka omaan nuoruuteen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärveläisen Eero Surma-ahon neljäs omakustanne Sielu ja sydän julkaistaan 24.5. Pietarsaaren Järviseututalolla.

Kyseessä on Surma-ahon neljäs omakustanne. Aiemmin hän on kirjoittanut toisen romaanin lisäksi runoja. Uusin teos pohjautuu jossain määrin hänen omaan elämäänsä.

Romaanin alku kuvaa saman sukupolven kokemuksia sotien jälkeisinä laihoina vuosina. Kun päähenkilö Fannin äiti sairastuu keuhkotautiin ja kaksi veljeä teloitetaan kotikylässään, äidin sisar hakee Fannin maalta Pietarsaareen asumaan. Siellä tarina keskittyy hänen elämänsä hyviin ja huonoihin hetkiin.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA