Ankkuri näyttää merkkiä

Ismo Ankkuri luotsaa Alajärven Ankkureiden Superpesis-joukkuetta.
Huhtikuun alussa Ismo Ankkuri jätti työnsä henkilökohtaisena kuntovalmentajana tauolle ja siirtyi täysiaikaisesti Alajärven Ankkureiden Superpesis-joukkueen pelinjohtajaksi. Hän vastaa myös joukkueen fysiikkatreeneistä.

Kahdeksan vuotta Ankkureiden pelinjohtajana toiminut Matti Iivarinen siirtyi viime kauden jälkeen Kouvolan Pallonlyöjien riveihin. Ismo Ankkuri kokee hyppäävänsä isoihin saappaisiin.

–Matti teki niin paljon poikien eteen, että arvostan kyllä suuresti. Mutta nyt tehdään asioita minun tavalla ja katsotaan, mihinkä se riittää.

Joukkueen kakkospelinjohtajana toimii Juha-Matti Jaatinen ja joukkueenjohtajana Heikki Orava, joka on myös toinen huoltaja.

HALLIKAUSI sujui Ankkureiden osalta hyvin.

–Osataan pelata hyvää pesäpalloa.  Se nosti odotuksia kesää ajatellen. Kaudelle ei ole lyöty lukkoon tavoitteita. Pelaamme mahdollisimman hyvin ja katsotaan sitten, missä ollaan. Sijoituksen parantaminen viime vuodesta vaatii nappionnistumisia ja sitä, että pääkoppa pysyy koossa.

Ankkuri on eri puolella Suomea asustellessaan nähnyt paljon erilaisia joukkueita.

–Tällä porukalla on hauskaa keskenään ja henki on hyvä. Jos saisin jotain toivoa, niin heittäytymistä pelille sekä avoimuutta.

Ankkureiden joukkue sai tälle kaudelle vahvistukseksi riveihinsä Valtteri Kleemolan ja Antti Pukkisen. Kari Kellokoski lähti joukkueesta Kankaanpäähän.

–Joukkueen keski-ikä on noin 25 vuotta. Harjoitusringissä on 16 pelaajaa. Suurin osa heistä on pelannut Superia jo monta vuotta.

Suurimmaksi vahvuudeksi Ankkuri näkee joukkueen lyöntivoiman.

–Vielä se ei ole näkynyt näissä ulkopeleissä. Joukkue on myös tasainen, ei ole heikkoja lenkkejä. Jos aikoo menestyä, ulkopeli on oltava kunnossa. Sen kehittäminen on isossa roolissa.

ANKKUREIDEN kotiotteluissa käy keskimäärin tuhatkunta ihmistä. Kitrolle mahtuisi enemmänkin.

–Välillä ihmettelen, miksi väkeä ei käy enempää; onko pelejä vain liikaa vai ovatko liput liian kalliita. Joukkueen menestyminen kärkikahinoissa varmasti saisi enemmän porukkaa liikkeelle.

Stadion on Ankkurin mukaan hyvä ja avara.

–Täällä on mahdollisuus kunnariin, läpilyönnille on tilaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.