Lakeudelle -perhematkailukampanjalle kunniamaininta

Julkaistu:

Aihe:

E-P:n Matkailu Oy:n koordinoima Lakeudelle -perhematkailukampanja osallistui Suomen Kuntaliiton järjestämään Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuun. Kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruudesta kilpaili tänä vuonna 35 työtä, joista tuomaristo valitsi 10 semifinaaliin. Monissa kunnissa on onnistuneesti liitetty yhteen strategia, kuntalaisten osallistuminen ja kunnan markkinointi.

Piiri 2018 -tapahtuman iltajuhlassa 16.5.2018 julkistettiin palkittu SM -kolmikko, sekä jaettiin kunniamaininnat. Lakeudelle -perhematkailukampanjalle myönnettiin kunniamaininta uudenlaisesta kunta- ja toimialarajat ylittävästä yhteistyöstä ja kampanjasta. Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Seppo Saarinen ja markkinointikoordinaattori Emilia Uutela olivat vastaanottamassa palkinnon.

Lakeudelle -perhematkailukampanjan kohteet 2018: Huvivaltio PowerPark, Härmän Kylpylä, Ähtäri Zoo, Veljekset Keskinen, Duudsonit Activity Park, Kuortaneen Urheiluopisto, Hotelli Kivitippu, Hotelli Simpsiönkullas, Eepee Ravintolat, Seinäjoen Sokos Hotellit, EEPEEN ABC- ja Lähi-ABC liikenneasemat, Juustoportti, Lankava, Jari Mäki Oy sekä Lapuan Kankurit. Lisäksi kampanjaa ovat tukemassa Visit Seinäjoki, Kuortaneen kunta ja Visit Kauhava.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.