KD:n Pohjanmaan piiri ottaa kantaa maakuntahallinnon päätöksentekoon

Kristillisdemokraattien Pohjanmaan piiri esittää, että päätöksenteko rakennettaisiin lautakuntamallin pohjalle.

Kristillisdemokraattien Pohjanmaan piiri keskusteli kokouksessaan Seinäjoella tulevan maakunnan hallintomallista ja esittää, että päätöksenteko rakennettaisiin lautakuntamallin pohjalle. Tällöin vastuunkanto jakaantuu laajemmalle päättäjien joukolle. Tällä mallilla voidaan päästä alueellisesti oikeudenmukaisempaan päätöksentekoon. Niidenkin kuntien asiantuntijoilla, jotka eivät mahdollisesti ole edustettuna maakuntavaltuustossa, on mahdollisuus lautakuntien kautta olla vaikuttamassa maakuntansa parhaaksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.