KD:n Pohjanmaan piiri ottaa kantaa maakuntahallinnon päätöksentekoon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kristillisdemokraattien Pohjanmaan piiri keskusteli kokouksessaan Seinäjoella tulevan maakunnan hallintomallista ja esittää, että päätöksenteko rakennettaisiin lautakuntamallin pohjalle. Tällöin vastuunkanto jakaantuu laajemmalle päättäjien joukolle. Tällä mallilla voidaan päästä alueellisesti oikeudenmukaisempaan päätöksentekoon. Niidenkin kuntien asiantuntijoilla, jotka eivät mahdollisesti ole edustettuna maakuntavaltuustossa, on mahdollisuus lautakuntien kautta olla vaikuttamassa maakuntansa parhaaksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.