Kevään 2018 uudet ylioppilaat

Julkaistu:

Aihe:

Alajärven lukio: Aho Laura, Autio Ilmari, Haapa-aho Juhana, Halla-aho Sanna, Hanhisalo Niklas, Hautakangas Eino, Hautala Venla, Herrala Eemeli, Huhtala Mira, Joensuu Helmi, Joensuu Venla, Jokiniemi Joakim, Katajamäki Cibilla, Keltikangas Anne, Keltikangas Ville, Ketola Aleksi, Kiviaho Paavo, Kivikangas Marko, Koivisto Ellimaria, Korkea-aho Roope, Kujala Jere, Kultavuori Kristian, Kyllönen Antti, Lahti Perttu, Lampinen Reetta, Leppänen Oskari, Levijoki Topi, Luoma Valtteri, Luoma-aho Santeri, Marjanen Mira-Pauliina, Mattila Sanni, Mäkelä Julius, Mäkelä Niklas, Mäkelä Niko, Ojala Tuukka, Ojanperä Anttoni, Paananen Reetta, Peltola Sara, Peltola Viljami, Pitkäkangas Essi, Puro Lotta, Pursiainen Emilia, Ranta Enni, Rantakangas Paloma, Rentola Anne-Mari, Salmenautio Teemu, Salo Elias, Seppä Venla, Sillanpää Joni, Sippola Pauliina, Sironen Julia, Sorvali Liisa, Tiukkanen Emmi, Tomminen Tarina, Tuomela Eeli, Turpeinen Emilia, Vähälä Mira, Yli-Kesäniemi Eetu

Evijärven lukio: Häkkinen Pinja, Hämäläinen Ville, Joenpolvi Emilia, Joenpolvi Sofia, Kinnunen Aino, Kontiainen Noora, Kunnari Ilari, Lehto Sanni, Mäenpää Jaakko, Mäki Elias, Mäkinen Nicolina, Nuottimäki Juho, Nygård Mari-Helené, Peltola Anna, Pitkäranta Anniina, Sironen Heli, Sulkakoski Milla, Vesala Matias, Äyrä Laura

Härmän lukio: Annala Niko, Ikola Joni, Jussinmäki Ilari, Korkea-aho Ella, Korkeakangas Mari, Koski Minja, Kotala Oliver, Kärkkäinen Jessika, Lahtinen Milla, Liinamaa Maija-Sofia, Pesola Taina, Silvonen Niko, Säilä Marjukka, Huhtamäki Eelis, Kunnari Lauri, Lehtinen Viivi, Lunnas Tiia-Maria, Mattila Jere, Myllymäki Arttu, Mäki-Ikola Julia, Mäkiluoma Santeri, Männikkö Ilari, Palomäki Hanna-Mari, Peltokangas Arttu, Sillanpää Sofia, Taipale Sini, Valonen Paula ja Luomanen Heini (kaksoistutkinto)

Kauhavan lukio: Hietikko Roosa, Hilden Sara, Huhdankoski Elina, Ihanamäki Tatu, Isosomppi Mika, Kangas Aarne, Kangas Oona, Kankaanpää Nella, Kari Annamaria, Karjalainen Kristiina, Kelja Juulia, Kettula Kasperi, Kivikangas Emma, Koivisto Jenniina, Kojola Lenni-Kalle, Korpi Kiia, Koskela Julia, Koskela Maria, Kottari Santeri, Kujanpää Hannu, Lahti Ossi, Lakso Mira, Lehtinen Eero, Liinamaa Sanni, Lindgrén Juuso, Malminiemi Veera, Mars Marika, Mäkipelkola Merja, Mäkipernaa Joona, Nahkala Samuli, Nisula Arttu, Orrenmaa Samuel, Passi Sara, Peltola Venla, Perälä Oskari, Pienisaari Topias, Pollari Markus, Prusti Veera, Salonen Roope, Silla Noora, Sippola Essi, Sippola Laura, Sjöblom Heidi, Teppo Lotta, Toppari Konsta, Toppari Niina, Ulvila Aaro, Vainio Laimi, Valkama Suvi.

Kokkolan ammattilukio: Maria Luomanmäki

Kuortaneen lukio ja urheilulukio: Ala-Mattinen Iida (Kaksoistutkinto), Hakala Janne, Hakala Noora, Hautamäki Josefiina, Hunnakko Aapo, Kalliomäki Iida, Karjalainen Sini, Kattelus Eetu, Kivenmäki Sara, Kivilahti Antti, Kokko Joonas, Lappalainen Camilla, Liusvaara Minna (Kaksoistutkinto), Nylund Jenniina, Ojanperä Sanni, Pajarinen Tiia, Pihlaja Henna, Pitkänen Otto, Rissanen Atte, Salo Vilma, Savander Eve, Savikurki Senni, Seppä Sampo, Sippola Emilia, Säkkinen Sara, Takala Aleksi, Takamäki Sakari, Uusipaasto Noora, Välimäki Jenni

Lappajärven lukio: Aho Konsta, Aho-Vinkka Noora, Annola Roosa, Kangas Anni, Kangastie Elina, Klemola Lauri, Kujala Oona, Lantela Anniina, Lehtonen Eva-Marie, Luoma Jussi, Orava Anni, Rannila Konsta, Savola Oskari, Tiainen Veini.

Tommi Angervisto ja Julia Koivisto, Sotkamon lukio, Sanni Väkeväinen, Kokkolan suomalainen lukio, Erika Heijari, Kotkan lyseo, Milla Lätti, Karkun evankelinen opisto, Juho Turpeinen, Oulun Lyseon lukio

Vimpelin lukio: Aittoniemi Elina, Herrala Jutta, Kanerva Iina, Kaunisto Fiia, Kujala Jenni. Lahtela Jukka, Latvala Aleksandra, Lehto Mikael, Luoma-aho Laura, Nahkala Aleksi, Niemi Maria, Nuolikoski Inka, Pajala Janne, Pajala Tommi, Pajuoja Jenna, Pippola Jaana, Pokela Simo, Riihimäki Eetu, Salmi Vilma, Sova Nella, Turpela Topias, Vehka-aho Emmi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.