• Järviseudulla on paljon hienoja luontokohteita. Alajärvellä sijaitseva Lohijoki on yksi niistä. Kuva: Eija Pippola

Vinkkejä luontokohteiden markkinointiin

Miten ja kuka luontoreiteistä viestii? Missä kanavissa luontoreittejä tulisi markkinoida ja myydä? Miten rakentaa viestinnällisesti kestävä ja elämyksellinen asiakaskokemus? Miten yhteistyöllä voidaan vaikuttaa kohteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen?

Alajärvellä Kanavan kevarissa tiistaina 22.5. klo 17:30 alkavassa kyläkahvilassa pohditaan, kuinka Järviseudun alueen ulkoilukohteita voitaisiin markkinoida ja kuinka niitä pidetään kunnossa. Asiantuntijoina tilaisuudessa ovat Retkipaikan perustaja Antti Huttunen ja Anne Rautiainen Suomen Latu ry:stä.

Kyläkahvilan järjestävät Leader Aisaparin rahoittamat Kylille-, Kestävät kylät – ja Paikallistuntijat –hankkeet. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille asiasta kiinnostuneille. Tarjolla iltakahvit ja pientä purtavaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset aisapari@aisapari.net tai puh. 0400 239 359.

Tule kuulolle, keskustellaan yli kuntarajojen!

Jaa juttu: