Vinkkejä luontokohteiden markkinointiin

Järviseudulla on paljon hienoja luontokohteita. Alajärvellä sijaitseva Lohijoki on yksi niistä. Kuva: Eija Pippola

Julkaistu:

Aihe:

Alajärvellä Kanavan kevarissa tiistaina 22.5. klo 17:30 alkavassa kyläkahvilassa pohditaan, kuinka Järviseudun alueen ulkoilukohteita voitaisiin markkinoida ja kuinka niitä pidetään kunnossa. Asiantuntijoina tilaisuudessa ovat Retkipaikan perustaja Antti Huttunen ja Anne Rautiainen Suomen Latu ry:stä.

Kyläkahvilan järjestävät Leader Aisaparin rahoittamat Kylille-, Kestävät kylät – ja Paikallistuntijat –hankkeet. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille asiasta kiinnostuneille. Tarjolla iltakahvit ja pientä purtavaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset aisapari@aisapari.net tai puh. 0400 239 359.

Tule kuulolle, keskustellaan yli kuntarajojen!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.