Merkonomikoulutukseen haku käynnissä

Jami käynnistää ensi syksynä monimuotoisesti toteutettavan merkonomikoulutuksen. Ryhmää haetaan Töysään ja Lappajärvelle.

Monimuotokoulutus on suunnattu asiakaspalvelusta, kaupan työtehtävistä ja yrittäjyydestä kiinnostuneille aikuisille. Opinnot kestävät noin kaksi vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta. Opiskelu järjestetään niin, että se onnistuu myös työelämän tai yrittäjyyden ohessa ja opinnot koostuvat lähipäivistä, joita on 2-4 pv/kk. Pääpaino opinnoissa on etäopiskelussa, joka toteutetaan osittain verkossa. Työpaikalla oppimista tehdään vähintään 20 viikkoa, mutta sen määrä voi vaihdella opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Myös oppisopimuksella opiskelu on mahdollista. Opintojen työelämälähtöisyys korostuu ja yhteistyötä tehdään tiiviisti alueen eri yritysten kanssa. Tavoitteena on kouluttaa alueelle osaavaa asiakaspalvelun, taloushallinnon ja markkinoinnin osaavaa työvoimaa joustavasti ja alueen yritysten ja elinkeinoelämän tarpeet huomioiden.

Koulutukseen voi hakea 30.6. saakka sähköisellä hakulomakkeella Jamin verkkosivujen kautta tai avoimella hakemuksella. Koulutus alkaa elokuussa.

Lisätiedot: Kari Kiikkala 050 4370037, Liisa Raivio 044 4657155 ja Henna Latvala 040 3580922.

Jaa juttu: