Merkonomikoulutukseen haku käynnissä

Julkaistu:

Aihe:

Monimuotokoulutus on suunnattu asiakaspalvelusta, kaupan työtehtävistä ja yrittäjyydestä kiinnostuneille aikuisille. Opinnot kestävät noin kaksi vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta. Opiskelu järjestetään niin, että se onnistuu myös työelämän tai yrittäjyyden ohessa ja opinnot koostuvat lähipäivistä, joita on 2-4 pv/kk. Pääpaino opinnoissa on etäopiskelussa, joka toteutetaan osittain verkossa. Työpaikalla oppimista tehdään vähintään 20 viikkoa, mutta sen määrä voi vaihdella opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Myös oppisopimuksella opiskelu on mahdollista. Opintojen työelämälähtöisyys korostuu ja yhteistyötä tehdään tiiviisti alueen eri yritysten kanssa. Tavoitteena on kouluttaa alueelle osaavaa asiakaspalvelun, taloushallinnon ja markkinoinnin osaavaa työvoimaa joustavasti ja alueen yritysten ja elinkeinoelämän tarpeet huomioiden.

Mainos

Koulutukseen voi hakea 30.6. saakka sähköisellä hakulomakkeella Jamin verkkosivujen kautta tai avoimella hakemuksella. Koulutus alkaa elokuussa.

Lisätiedot: Kari Kiikkala 050 4370037, Liisa Raivio 044 4657155 ja Henna Latvala 040 3580922.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.