Pub Sivuluisu avasi Kortesjärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven palvelutarjonta monipuolistui kun 27. huhtikuuta Hautamäen kiinteistöön avattiin Pub Sivuluisu.  Pubin yrittäjinä toimivat Jussi Tuomaala, Ville Nieminen ja Oskari Nieminen. 

Yrittäjät aloittivat tilan remontin tammikuussa. Lattiat avattiin, laitettiin viemäröinnit ja vesipisteet, kaikki sähköt purettiin ja tehtiin uusiksi. Tiloissa on pieni keittiö, mutta varsinaista ruokapuolta pubissa ei tarjota, sillä seinän takana on pizzeriayritys.

Pubin hyllyllä on komea Markin malja -kiertopalkinto, jonka SK Sivuluisu voitti salibandyn puulaakissa juuri ennen avajaisia.  Dartsin ja salibandyn lisäksi Villeä ja Jussia yhdistää urheilu ja liikunnallisuus monella tavalla, he muun muassa valmentavat 8-vuotiaiden poikien jalkapallojoukkuetta. 

Pubissa on biljardipöytä sekä screeni, josta voi seurata esimerkiksi urheilutapahtumia yhteisöllisesti. 

–Ensi kesänä on jalkapallon MM-kisat, vinkkaa Ville Nieminen.

Yrittäjät arvelevat, että Kortesjärven omien jalkapallotapahtumien jälkeen pubissa käydään jälkipelit.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.