Alajärveläiselle 200 000 euron potti Kenosta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Vaimo piti ottaa avuksi tarkistamaan numeroita. Tykkään hoitaa asiat heti kerralla valmiiksi, joten soitin kaverin autokuskiksi, että lähdetään heti huomenna käymään Helsingissä lunastamassa voitto pois, voittaja nauraa.

–Kädet tärisivät ja yö meni heräillessä, kun piti käydä varmistelemassa arkusta voittolappua, että onko tämä tosiaan totta ja onhan kuponki edelleen tallessa.

Urheilua innokkaasti seuraava voittaja saattaa sijoittaa osan potista fanimatkaan.

–En ole matkustellut elämässäni, mutta nyt voisi olla mahdollista lähteä ulkomaille katsomaan vaikkapa jokin suurempi jalkapallo-ottelu. Voitto tuli kyllä hyvään saumaan, kun remonttia pitää tehdä ja maksaa asuntovelkaa pois. Jenkkiauto on ollut myös perhepiirissä pitkään haaveena, joten ehkäpä sellaista voisi myös katsella ja alkaa kunnostella. Mutta matalalla profiililla tietenkin mennään, ja varaosien hinnasta tietysti tingitään jatkossakin.

Alajärveläinen kertoi Veikkauksen voittokahveilla saaneensa aiemmin pienempiä voittoja urheiluvedoista ja Viking-lotosta.

–Ihan uskomatonta, että unet tulivat todeksi ja nyt natsasi tosissaan!

Mikäli voittaja olisi pelannut rivinsä Veikkaus-kortilla, hän olisi saanut voittorahansa suoraan tilille.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.