Kitkankallio Oy tarjoaa myös lokapalvelua

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärveläisen Hannu Hautasen yritys, Kitkankallio Oy, on laajentanut palvelutarjontaansa lokapalveluun. Lokapalvelu tarjoaa erotuskaivojen sekä sadevesi- ja salaojakaivojen tyhjennyksiä sekä putkistojen avauksia, huuhteluja ja kuvauksia.  

Lokapalvelua ei lähialueella ollut, siitä Hannu Hautanen sai idean palvelun tarjoamiseen. Kitkankallio Oy:n toimintaan kuuluvat myös murskeen myynti, yritys on mukana KTK:n toiminnassa yhdellä autolla, sekä kaivinkoneurakointi. Hautasen tilalla on myös lypsykarjaa.

–Koneurakointi on osakeyhtiöpohjalla ja sora-autolla on kuski. Kyllä vielä aikaa on riittänyt niin maataloustyöhön kuin koneurakointiinkin, kertoo Hannu Hautanen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.