Veto aloitti voitolla

Mikko Kanala palkittiin Vedon parhaana.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto aloitti pelin vahvasti. Ensimmäisellä jaksolla Kouvola ei päässyt peliin kiinni, mutta toisen jakson kolmannessa vuoroparissa se kiri lukemat 7-2 numeroihin 7-6. Kumpikaan joukkue kyennyt tekemään kotiutuksia viimeisessä vuorossa.

Sami-Petteri Kivimäki oli pelin jälkeen erittäin tyytyväinen joukkueen tekemiseen; onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Hän kehui erityisesti siepparina toimineen Timo Hanhisalon otteita. 

-Tiukoissa paikoissa tuli voittavia suorituksia.

Johtoaseman säilyttäminen nousi pelin teemaksi, ja sitä tullaan kesän aikana harjoittelemaan lisää.

Kouvolan pelinjohtaja, Alajärven Ankkureista siirtynyt Matti Iivarinen luonnehti peliä vastustajan hallinnaksi, jossa luottamus omaan tekemiseen ja pelirohkeus olivat välillä kateissa. 

Vedon pelaajista ykkösenä palkittiin Mikko Kanala, joka löi kunnarin, löi kaksi juoksua ja toi viisi. Kakkospalkinto meni Perttu Ruuskalle, joka löi viisi juoksua. Parhaan ulkopelaajan palkinnon sai Sami Haapakoski.

Katso alla olevasta linkistä tunnelmia pelistä:

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=qjilnqqPZo4

Seuraa meitä Instagramissa ja facebookissa; luvassa tunnelmia kotipeleistä. Katso myös rikasteet digilehdestämme viikottain, siellä kuvia ja videoita. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.