Uusi Vetolainen jaossa

Mistä tietää, että kesä on tullut? Siitä, että Vetolainen on ilmestynyt!

Vetolainen 2018 -lehden vastaava toimittaja on vimpeliläislähtöinen Eija Niemistö, joka on hoitanut myös lehden mainosmyynnin. Uudessa lehdessä on luettavissa muun muassa Vimpelin Vedon Superpesis-joukkuelaisten mietteitä kahden voitokkaan kauden jälkeen.

Vetolainen jaetaan Järviseudun Sanomien tilaajille lehden välissä 9.5. ja sitä voi käydä lukemassa myös netissä, lataa lehti tästä. (Pdf-tiedosto n. 8,62 Mt)

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.