Avoimet Puutarhat -tapahtuma heinäkuussa

Vuoden 2017 Avoin Puutarha Lintukodon puutarha Rantasalmelta. Kuva Teija Tuisku
Ensi kesän teema on ”Puutarha ei ole koskaan valmis, mutta aina kokemisen arvoinen”. Eli jos kaipaat vinkkejä kävijöiltä, niin myös rakenteilla olevia kohteita kannattaa esitellä.

Houkuttelevat puutarhat avautuvat jälleen sunnuntaina 1. heinäkuuta. Tänä vuonna kaivataan tuttujen kohteiden lisäksi uusia vierailupaikkoja. Viime vuonna kohteita oli yli 550 ja vierailijoita niissä 65 000.

Puutarhateemoina ovat kastelu ja vieraslajit.  Heinäkuun alussa valmistaudutaan erityisesti kasteluun niin lomien alkaessa kuin hellettä ennakoiden.

Avoimet puutarhat –tapahtuman järjestävät Puutarhaliitto ry yhteistyössä Kotipuutarha-lehden ja Svenska Trädgårdsförbundet rf:n kanssa. Maiju ja Yrjö Rikalan säätiö sekä Nikolai ja Ljudmila Borisoffin puutarhasäätiö tukevat tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan Avoimet Puutarhat -tapahtumaan toukokuun aikana.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.