Mitä teidän kylällä tapahtuu 9. kesäkuuta?

Avoimet Kylät-päivää vietetään 9. kesäkuuta.

Julkaistu:

Aihe:

Avoimet Kylät -päivänä järjestetään tapahtumia niin pienissä kuin isoissakin kylissä. Ohjelmassa on mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon. Kylätapahtumat ovat esimerkiksi kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, luontokierroksia, bongausta, musiikkiesityksiä, museokierroksia tai ihan vaan kahvittelua. Jokaisella kylällä on omat juttunsa ja tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat. Päivän järjestämisestä, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaavat maakunnalliset kyläyhdistykset ja Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylät ry:n kanssa.

Pistäkää tempaus pystyyn teidänkin kylällänne ja ilmoittakaa se mukaan Suomen kartalle kotisivulla epk.fi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.