Ankkurit laajentaa yhteistyötä alempiin sarjoihin

Alajärven Ankkurit jatkaa yhteistyötä suomensarjassa pelaavan Alavuden Peli-Veikkojen (APV) kanssa farmisopimuksella. Uutena yhteistyökumppanina on ykkössarjassa pelaava Lievestuoreen Kisa.

Yhteistyön myötä Ankkurit voi nimetä kaksoisedustus -sopimuksella (superpesis – ykköspesis) kolme alle 25-vuotiasta pelaajaansa, jotka voivat edustaa molempia sarjatasoja vaikka peräkkäisinä päivinä.

Näillä sopimuksilla taataan kehittyville junioreille oikea sarjataso, mikäli he eivät aivan vielä ole superpesis -tasolla.

Ankkureilla ei ole tänä vuonna omaa A-poikaikäisten joukkuetta, joten näillä seurojen yhteistyösopimuksilla nuoret pelaajat saavat lisää pelejä ja alempisarjalaiset vahvistuvat Ankkureiden pelaajilla.

Ankkureiden pesäpallojaosto on myös saanut lisää tekijöitä, sillä jaostoon on tullut neljä uutta jäsentä. Pesäpallojaoston vetovastuun Taavi Kivipellolta on vastaanottanut Jouko Salmenautio. Uusi pesäpallojaosto on puheenjohtaja Jouko Salmenautio (uusi), Erno Lassila, Jarmo Seppälä, Jani Luoma-aho, Reija Harvisalo (junioripesis), Minna Mäkelä (uusi), Petri Rantakangas (uusi), Pekka Peltomäki (uusi), Juha-Pekka Keisala (uusi), Reino Jaatinen (uusi).

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.