Kautto ja Leppäniemi hakivat judon SM-pronssit

Judoliiton 60-vuotista taivalta juhlistaneet SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Kisahallissa Helsingissä.

Järviseutulaista judo-osaamista kisoissa näyttivät Lappajärven Veikkoja edustavat vimpeliläinen Vilma Leppäniemi sekä evijärveläinen Emilia Kautto. Kautto sijoittui jaetulle kolmannelle tilalle N63kg sarjassa, jossa kilpaili kahdeksan naista. Vilma Leppäniemi otteli niin ikään kolmanneksi N70-sarjassa, johon osallistui kuusi kilpailijaa.

28. huhtikuuta Vimpelissä käydyissä avoimissa judon aluemestaruuskisoissa Lappajärven Veikkojen edustajat nappasivat seitsemän aluemestaruutta sekä muita hyviä sijoituksia. 

Omat sarjansa voittivat Iiris Leppäniemi (T1563kg), Lotta Korpi (T18-63kg), Vilma Leppäniemi (T18+63kg), Aaro Anttila (P18-66kg), Emilia Kautto (N-63kg), Emilia Kautto N-70kg) ja Antti Hanhikoski (M+100).

 –Kuulin kehuttavan, että otteluissa nähtiin hyviä otteita oman seuran edustajilta. Lähdettiin rohkeasti hakemaan hyviä suorituksia, ja saatiin hyviä tuloksia. Osa kilpailijoistamme oli kisoissa ensimmäistä kertaa ja sai hienoja kokemuksia, kertoi kisoissa toimitsijana ollut Loviisa Anttila.

Jaa juttu: