Lehtimäen museoniityllä hoitotalkoot

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven 4H-yhdistys on vuokrannut seurakunnalta niittyalueen Lehtimäen Pappilanmäeltä ja torstai-iltapäivänä 17.5. paikalla järjestetään hoitotalkoot, johon kuuluu mm. perinteistä aidantekoa. Riuku- ja kiviaitaa tekemässä ovat myös JAMIn opiskelijat ja Lehtimäen koululaiset pääsevät touhuun tutustumaan museokäynnillään. Kestävästä retkeilystä tapahtumassa kertoo Kestävät kylät -hankkeen ympäristöasiantuntija Aana Vainio.

Päivän aikana voi tutustua Makasiinimuseoon ja sitä ylläpitävä Lehtimäki-Seura on mukana päivän järjestelyissä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.