Posti tarjoaa kesätyöpaikkoja

Postin kesätyöpaikkojen haku on käynnissä, viime vuonna hakemuksia lähetettiin 9000.

Kaiken kaikkiaan Posti palkkaa tänä vuonna n. 2200 kesätyöntekijää, joista 160 työskentelee Pohjanmaalla lähinnä lajittelussa, jakelussa ja kuljetuksessa. Kotipalvelujen myötä kesätöitä on tarjolla myös lähihoitajille ja henkilökohtaisille avustajille. 

Kesätyöntekijöiltä edellytetään pääsääntöisesti 18 vuoden ikää ja tarkemmat ohjeet löytyvät Postin sivustolta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.