Perinneilta Jäykäntuvalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tiistaina 22.5. iltakuudelta alkavassa Perinneillassa tutustutaan sotavuosien arkeen Tapani Tikkalan kokoaman esityksen avulla. Tapahtumassa voi tutustua myös Tuomas Hopun kirjaan Asevelvollisten vapaussota ja illan päättää dokumenttielokuva Tammisunnuntai 1918.

Ennen Perinneilta-tapahtumaa yhdistyksen edustajat käyvät tutustumassa paikallisiin museoihin ja muistomerkkeihin. Tarkoituksena on myös kokoontua kunnan, seurakunnan ja koulutoimen edustajien kanssa sopimaan alustavasti maakunnallisesta Tammisunnuntain muistojuhlasta, jota vietetään Vimpelissä 27.1.2019.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.