Onnelan Kesäteatteri valmistautuu kesän näytöksiin

Ulvovan Myllärin näyttelijät ovat siirtyneet ulos harjoittelemaan. Kuva: Marita Kunnari

Julkaistu:

Aihe:

Toistakymmentä harrastajanäyttelijää ottaa Alahärmässä haltuunsa Arto Paasilinnan Ulvovan Myllärin hahmoja ja repliikkejä. Näytelmän on sovittanut Milko Lehto ja sen ohjaa raikkaalla otteella Maaria Koivula-Talkkari. Heikki Luoman Sinä, Gabriella on kesän toinen näytelmä. Laura Kivimäki tekee siinä ensimmäisen ohjaustyönsä Onnelan Kesäteatteriin.

Härmänkylän Nuorisoseuran kauhavalaiset ja lapualaiset näyttelijät harjoittelevat tulevan kesän näytelmiä jo ulkona. Harjoitteluympäristöä on viime vuosina rakennettu näyttelijöitä kuunnellen ja noin 400 henkilöä vetävä katsomokatos on jykevää tekoa. Kulku katsomoon on esteetön ja invapaikkoja on useita.

Onnelan Kesäteatterin näytelmäkausi alkaa juhannuksen jälkeisellä viikolla. Esityksiä on joka päivä ja viikonloppuisin voi käydä katsomassa molemmat näytelmät samalla reissulla. Onnelan Kesäteatterissa käy vuosittain katsojia 2300-4000 henkilöä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.