Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa

Julkaistu:

Aihe:

Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa

Kortesjärveläinen Sirpa Kiviaho on ostanut paikkakunnalla toimineen Pyyhekauppa ja karteekin yritystoiminnan Sinikka Syrjälältä.

Sirpa Kiviaho on toiminut hieronta-alan yrittäjänä jo kymmenen vuotta. Kymmenisen vuotta myös Sinikka Syrjälä on pitänyt pyyhekauppaa Kortesjärvellä. Syksyllä hän luopui liiketilasta, mutta pyöritti toimintaa edelleen kotoa käsin. Nyt tuli aika luopua yritystoiminnasta kokonaan.

– Nyt jatkuu se hyvä, mitä on saatu aikaan. Saarijärven Pirkko aloitti toiminnan, minä olen sitä jatkanut, ja nyt jatkaa Sirpa, kuvailee Sinikka Syrjälä pyyhekaupan toiminnan jatkuvuutta. 

Nimensä mukaisesti Pyyhekaupasta löytyy erilaisia pyyhkeitä, ja myös muita tuotteita, joihin saa haluamansa brodeerauksen. Myös erilaisten logojen brodeeraus onnistuu näppärästi. Vauva-tuotteet ovat yrityksen uutta ideointia.

Sirpa Kiviaho jatkaa edelleen myös hierontayritystoimintaa, jota Pyyhekaupan toiminta nyt täydentää. Pyyhekaupalle on valmistunut uudet kotisivut ja facebook-sivu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.