• Vimpelin Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Susanna Korkiatupa toimi Aki Palsanmäen avustajana hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

Huutokauppakeisari ja muut messuilla

Järvi-Pohjanmaan Asumista ja hyvinvointia -messut kokosivat alueen toimijoita ja messuyleisöä Vimpelin liikuntahallille tänään. Messuohjelman vetonaulana oli Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen vetämä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka lahjoitustavaroista saadut tulot käytetään paikalliseen nuorisotoimintaan.

Palsanmäki leukaili totuttuun tyyliinsä yleisöä hauskuuttaen, ja hoiti huutokaupan ammattimaisesti. Uusi omistaja löytyi muun muassa Olli Heikkalan ja Henri Puputin viimekesäisille pelipaidoille, finaalipeleissä käytetylle mailalle sekä mestaruussuksille. Huutokauppa tuotti yli 1 000 euroa.

Läheltä löytyy -teemalla toteutetuilla messuilla olivat näyttävästi esillä niin Vimpelin kunta, Yrittäjät, Veto ja paikalliset yritykset kuin alueelliset toimijat kuten JAMI, Aisapari ja messujen järjestäjätaho Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut. Myös yhdistykset ja hyvinvointipalveluita tuottavat yrittäjät toivat esille toimintaansa. Nuoriso esitteli vapaa-ajan muotia ja Vedon Superpesisjoukkueen Sami-Petteri Kivimäki ja Henri Puputti kertoivat joukkueen kuulumisia uuden kauden alla Teuvo Mäkelän haastattelussa.

Jaa juttu: