Huutokauppakeisari ja muut messuilla

Vimpelin Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Susanna Korkiatupa toimi Aki Palsanmäen avustajana hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Palsanmäki leukaili totuttuun tyyliinsä yleisöä hauskuuttaen, ja hoiti huutokaupan ammattimaisesti. Uusi omistaja löytyi muun muassa Olli Heikkalan ja Henri Puputin viimekesäisille pelipaidoille, finaalipeleissä käytetylle mailalle sekä mestaruussuksille. Huutokauppa tuotti yli 1 000 euroa.

Läheltä löytyy -teemalla toteutetuilla messuilla olivat näyttävästi esillä niin Vimpelin kunta, Yrittäjät, Veto ja paikalliset yritykset kuin alueelliset toimijat kuten JAMI, Aisapari ja messujen järjestäjätaho Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut. Myös yhdistykset ja hyvinvointipalveluita tuottavat yrittäjät toivat esille toimintaansa. Nuoriso esitteli vapaa-ajan muotia ja Vedon Superpesisjoukkueen Sami-Petteri Kivimäki ja Henri Puputti kertoivat joukkueen kuulumisia uuden kauden alla Teuvo Mäkelän haastattelussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.