Karaokekisat Lappajärvellä

Laulu on iso ilo – karaoke vielä isompi. Näin kuuluu karaokeharrastajien mielilausahdus tänä vuonna

Jo 11. kerran Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin eri alueilla on kevään aikana pidetty alkukarsintakisoja piirin karaokekisoihin, jotka pidetään 3.5.2018 Kivitipussa.  Kaikkiaan Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin kuudella alueella on ollut karsintakilpailuissa 160 laulajaa, sarjoja on ollut neljä (naiset ja miehet 50-69 v ja naiset ja miehet 70+).  Joka alueelta ja joka sarjasta on valittu yksi edustaja piirin kisaan, jossa kilpailijoita on 23 (naiset 70+ sarjassa ei ollut kilpailijoita Järviseudun alueella).

Piirin kisoissa 3.5.2018 tehdään valinnat 2.-4.10.2018 Pohjois-Savossa pidettäviin valtakunnallisiin EL-mestaruuskilpailuihin. Kunkin sarjan voittaja jatkaa EL-mestaruuskilpailuun. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.