Kenosta Alajärvelle 200 000 euron potti

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Paikallisesta K-supermarketista ostettiin Keno-peli, jolla voitettiin päiväarvonnasta 200 000 euroa. Onnekas voittaja oli ostanut kaksi yhden euron peliä, joista toisessa oli kaikki kymmenen numeroa oikein.

Voittaja oli pelannut ilman Veikkaus-korttia, joten hän saa rahat tililleen tuomalla tositteensa Veikkauksen pääkonttoriin.

– Onnittelut voittajalle ja tervetuloa pääkonttorillemme rahoja lunastamaan. Kunnon kakkukahvit tarjotaan, lupaa Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.