Kesän liikuntatapahtumat käyntiin Sääksjärven ympärijuoksulla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

11,5 kilometrin lenkki juostiin, pyöräiltiin ja käveltiin aurinkoisessa säässä. Järven kiersi 74 osallistujaa ja lasten Kevätkirmaisuun osallistui 11 lasta.

Miesten kilpasarjan voitti Kurikan Ryhtiä edustava Juha Järvelä ajalla 37.53 ja toiseksi tuli UK:ta edustava Marko Palohuhta ajalla 39.38. Naisten kilpasarjan nopein oli perholainen Merja Honkonen-Pohjonen, joka kiersi järven ajassa 48.42. Pyörällä matka taittui sääksjärveläiseltä Antero Aholta aikaan 21.16.

Tapahtuman tulokset löytyvät Vimpelin vapaa-aikapalveluiden kotisivulta ja huomisesta Järviseudun Sanomista, jossa tapahtumasta lisää.

JS-juoksentelut jatkuu lauantaina 5.5. Sillankorvan juoksulla Evijärvellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.