• Petra Prittinen, Tuulia Timo, Miina Niemitalo, JP Kujala ja Riikka Kujala ovat päättäneet lajiharjoittelun tältä kaudelta.

Korisnaiset jäivät tauolle

Vimpelin Vedon korisnaisten pelikausi päättyi puolivälierissä tappioon Hyvinkään Pontevaa vastaan.

–Viimeinen peli Hyvinkäällä oli pelaajilta hieno kasvojen pesu nöyryyttävän toisen puolivälierätappion jälkeen. Osoitimme, että paikka pudotuspeleissä oli ansaittu, ja erittäin lähellä oli ottelusarjan jatkuminen neljänteenkin peliin Vimpeliin. Hyvinkää naisten korisliigan leveimmällä pelaajamateriaalilla ansaitsi kuitenkin jatkopaikkansa välieriin. Onnittelut heille, totesi valmentaja Jarkko Havu.

Kauden päätyttyä hävittyyn play off -otteluun tunnelmat joukkueenjohdossa ja pelaajien keskuudessa eivät luonnollisesti ole olleet parhaat mahdolliset.

–Kauden päättyminen tapahtuu pudotuspelivaiheessa aina jonkinlaisena yllätyksenä, johon on vaikea varautua. Viimeisessä pelissä Hyvinkäällä pelasimme voitosta vielä kahdella viimeisellä sekunnilla ja vasta kun summeri soi, oli selvää, että meidän kausi päättyi siihen.

Koska kauden aikana harjoittelu ja pelaaminen on iso osa arkea, on olo hetken aikaa tyhjä ja muutama päivä menee sen asian tajuamisessa, että homma on todella ohi tältä erää, tiivisti Havu joukkueen kokemuksia.

–Joukkueen arjessa alkaa tauko lajiharjoittelusta. Ulkomaalaispelaajat lentävät kotiin todennäköisesti jo ennen pääsiäistä. Pikkuhiljaa alkaa uuden kauden valmistelut. Kiitos kaikille tukijoille ja kannustajille sekä taustajoukoille menneestä kaudesta, täällä on kotiyleisön edessä mahtavaa pelata!

Jaa juttu: