Kestopalkin katto romahti

Kortesjärvellä sijaitsevan Kestopalkki LPJ Oy:n liimapuupalkkeja valmistavan, 150 metriä pitkän hallin katto romahti osittain maanantaina ennen kello seitsemää.   Todennäköisesti romahdus aiheutui lumen painosta.

Romahtanut kohta sijaitsee Mannisentien puoleisessa päädyssä.  Romahdus katkaisi sprinkleriputken, mistä aiheutui myös vesivahinko.

Tapahtumassa vältyttiin henkilövahingoilta.

–Tuotantokoneistolinja ei jäänyt romahtaneen katon alle, joten toimintaa hallissa pystytään jatkamaan heti, kun lisävanhingot on saatu estettyä ja osastointi hallitilaan tehty, kertoo tuotantopäällikkö Arto Ahola.

Jo maanantaina ryhdyttiin hallin kattoa tukemaan ja estämään lisävahinkojen syntyminen.  Tuotantohalli osastoidaan pressuilla, jonka jälkeen tuotantoa pystytään jatkamaan. Ulkopuolinen rakennusyritys ryhtyy purkamaan romahtanutta kattoa ja rakentamaan uutta.

Ahola arvioi, että toimintaan tulee muutaman päivän katkos, mutta pääsiäistä ennakoiden tuotanto on ollut edellä aikataulusta.

–Sovitut toimitukset pystymme toimittamaan aikataulussa, vakuuttaa markkinointipäällikkö Olavi Kuoppamaa.

Jaa juttu: