Kohtaselle Valehtelun SM-titteli

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kurikkalainen Esko Kohtanen voitti Vuoden 2018 Valehtelun SM-tittelin Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla 24. maaliskuuta järjestetyssä tapahtumassa. Aprillipäivän läheisyydessä järjestettävä tapahtuma järjestettiin nyt jo 24. kerran.

Kilpailun sääntönä on, että se ei saa loukata ketään. Tarinan on oltava uskottava, mutta ei totta. Pituudeltaan esitys saa kestää korkeintaan seitsemän minuuttia.

Esko Kohtanen kertoi tarinassaan Pekusta, joka kertoi menneensä naimisiin.

–Menin naimisiin leskirouvan kanssa. Leskirouvalla oli tytär, joka puolestaan meni naimisiin leskenä olevan isäni kanssa. Minusta tuli isäni appiukko ja tyttärestä äiteepuoleni. Tyttären äireestä tuli isoäitee ja moon naimisis sen isoäireen kans eli olen oman itteni isoisä.

Mainos

Toiseksi kisassa sijoittui Antti Hiipakka ja kolmas oli Antti Yli-Leppälä. Yleisö äänesti suosikikseen Kauno Luoman.

Tapahtuman muut osallistujat olivat Arto Ylinen sekä Kari Manu ja Veli Sipilä, heillä oli yhteinen esitys.

– Uskomattoman upeita tarinoita, mukaansa tempaavia, totesi kilpailun päätuomari, kansanedustaja Susanna Koski.

Kosken lisäksi tuomaristoon kuluivat viime vuoden voittaja Maija-Liisa Isosomppi ja koko tapahtuman aikoinaan ideoinut Osmo Autio.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.