Kaksineuvoisen ikäneuvola muuttuu asiakasohjausyksiköksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen ikäneuvolan nimi muuttuu asiakasohjausyksiköksi huhtikuun alusta. Muutos tarkoittaa nykyisen ikäneuvolatoiminnan laajentumista ja monipuolistumista.

Asiakas- ja palvelunohjaus keskittyy uudistuksessa yhteen asiakasohjausyksikköön. Yksikön palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Maakunta- ja soteuudistuksen valmistelutyössä toimintamallista pyritään tekemään yhteneväinen koko maakunnassa. Asiakasohjausyksikkö tulee olemaan osa maakunnallistapalvelua, johon tullaan keskittämään kaikki palvelutarpeen arvioinnit.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen asiakaspalvelusohjausyksiköissä työskentelevien nimikkeet muutetaan asiakasohjaajiksi, yksikössä työskentelee kaksi terveydenhoitajaa ja geronomi, muistihoitaja ja fysioterapeutti. Asiakaspalveluohjausyksikön toimistosihteerin nimike on palvelukoordinaattori. Yksikön toiminnasta vastaa palvelupäällikkö.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.