Veto aloittaa lauantaina alusta

Sydney Coffey ja Vedon joukkue olivat ahtaalla Hyvinkään Pontevan puolustuksen kanssa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hyvinkään taistelutahto näkyi alusta alkaen, he johtivat jo viiden minuutin jälkeen 4-13, jolloin Veto otti ensimmäisen aikalisänsä. Ponteva heitti hyvin, kakkoset upposivat 54-prosenttisesti, kolmoset 47 ja vapaaheitot 71-pronsenttisesti, kun Vedon vastaavat luvut olivat 39, 11 ja 79. Vedon 273-henkinen kannattajajoukko alkoi hiljetä pelin edetessä, kun taas Pontevan naiset taustajoukkoineen pitivät kovaa ääntä ja hurrasivat jokaiselle pisteelle.

Valmentaja Miikka Sopanen totesi joukkueen puolustuspelin olleen ensimmäisessä kohtaamisessa erinomaista, ja hyvää se oli nytkin.

-Tänään korit menivät sisään ja peli ratkesi nopeasti.

12 pelaajan vahvuudella reissussa ollut joukkue sai peliaikaa tasaisesti, enimmillään hieman yli 20 minuuttia. Pontevan parhaana palkittu Titta-Riina Lepistö kertoi joukkueen olleen valmis pelin alusta asti ja saaneen vastustajan hyökkäyspeliin sopivasti painetta.

Vedon päävalmentaja Jarkko Havu totesi, että jatkoon tarvitaan kolme voittoa. Lepopäivän jälkeen joukkue aloittaa alusta, kun matkustaa Hyvinkään Martti-halliin lauantain otteluun.

-Lähdetään pelaamaan voitosta.

Vedon parhaana palkittiin Taru Timo (3/1). Pistetiliään kartutti eniten Pachis Roberts (13/4). Riikka Kujala ahkeroi neljän pisteen, 3 levypallon ja 2 syötön edestä, Sydney Coffeyn tehot olivat 8/4/1, Lotta Vehka-ahon 6/1/2, Noora Järvikankaan 8/4/2, Jennifer Mathurinin 8/5/3 ja Miina Niemitalon 1. Kentällä nähtiin myös Roosa Haapala, Petra Prittinen ja Tuulia Timo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.