Ponteva aloitti pelisarjan voitolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto aloitti reippaasti, mutta Hyvinkää pääsi mukaan ensimmäisen jakson loppupuolella. Toisella jaksolla vetolaiset hieman nukahtivat, ja Ponteva pääsi pussittamaan ilman suurempaa vastusta. Puoliajan jälkeen Vedon taistelu jatkui, mutta Ponteva piti etumatkansa Vedon viimeisen erän kiristä huolimatta. Isoimmillaan Pontevan johto oli 22 pistettä.

Veto vei levypallotilaston nimiinsä niukasti 45-43. Vedon kolmoset upposivat paremmalla prosentilla. Jennifer Mathurin oli tehojen valossa joukkueensa vahvin. Hän teki tupla-tuplan upottamalla 17 pistettä ja ottamalla 16 levypalloa. Noora Järvikangas palasi muutaman ottelun tauon jälkeen joukkueensa kivijalaksi; hän heitti 15 pistettä, otti viisi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Eniten peliaikaa saaneen Sydney Coffeyn tehot olivat 10/5/3 ja Pachis Robertsin 9/6/3, Lotta Vehka-ahon 5/1/5 ja Anni Kujalan 5/1/2. Kentällä nähtiin myös Riikka Kujala, Taru Timo ja Miina Niemitalo.

Taru Tuukkanen oli odotetusti Pontevan illan kovin pelaaja, tehoin 19/8/4.

Ottelusarja jatkuu Vimpelissä torstaina. Jatkoon pääsee joukkueista se, kummalla on ensin kolme voittoa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.