Korisnaisilla ratkaisun eväät

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Joukkueiden seuraava kohtaaminen on torstaina Vimpelin liikuntahallilla kello 18.30. Välierään pääsee se joukkueista, kummalla on ensin kolme voittoa. Toisessa otteluparissa kohtaavat Kotkan Peli-Karhut ja Espoo Basket Team. Voittajat saavat välierässä vastaansa Lappeenrannan Catzin ja Tapiolan Hongan.

Vedon kauden päätavoitteena on edelleen seuran historian ensimmäinen Korisliigan pudotuspelivoitto.

-Materiaali on Hyvinkäällä laajempi, mutta uskon ehdottomasti meidän mahdollisuuksiin. Olemme mielestäni juoksuvoimaisempi joukkue, ja jos vain saamme joukkueena pelin rullaamaan, niin kaikki on mahdollista, totesi Vedon päävalmentaja Jarkko Havu

-Pärjätäksemme tarvitsemme hyviä suorituksia henkilökohtaisella tasolla, ja nimenomaan myös joukkueena. Puolustaminen ja levypallopelaaminen ovat pitkälti asennekysymyksiä ja nyt sen puolen on oltava kunnossa.

Valmennusjohto ja pelaajat ovat tyytyväisiä siihen, että kotihallin peleissä on hyvä meininki päällä.

-Toivotaan torstaina entistä enemmän kannustusta ja tukea kotijoukkueelle. Kotiyleisöstä saa tosi paljon lisäenergiaa kentälle, yksikään pelaaja ei väsy huutomyrskyssä, totesi Havu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.